Elke maand selecteren we bij Fiets & Co een speciale ‘Fiets van de Maand’.

Dit betekent dat we 10 fietsen aanbieden met extra accessoires zoals een Basil fietstas en een extra AXA slot, tegen een aantrekkelijke prijs. Voor de maand juni hebben we gekozen voor de sportieve en betrouwbare Alba Tirare Sport.

Over de Alba Tirare Sport

De Alba Tirare Sport is uitgerust met een krachtige Shimano middenmotor en een 500 Wh accu, wat zorgt voor uitstekende prestaties en een grote actieradius. Dankzij de hydraulische schijfremmen geniet je van optimale veiligheid en controle onder alle weersomstandigheden.

Dit model biedt geen overbodige poespas, maar is de perfecte fiets voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk fietst of een ontspannen tochtje maakt, de Alba Tirare Sport biedt net dat beetje extra sportieve uitstraling. Met de keuze tussen een sportieve of comfortabele ondersteuningsstand, kun je de rijervaring aanpassen aan jouw voorkeur.

Specificaties:

  • Prijs: €2.199
  • Basil fietstas: €60
  • AXA kettingslot: €40
  • Totale waarde: €2.299
  • Aanbiedingsprijs: €2.099
  • Voordeel: €200

Kom langs voor een proefrit of meer informatie. Ontdek zelf hoe soepel, compact en betrouwbaar deze elektrische fiets is!

Kleuren en Framehoogtes

  • Dames: Metallic Blue mat
  • Framehoogtes: 50 cm en 54 cm

Waarom kiezen voor Shimano STEPS?

Een sterk koppel: Shimano zorgt voor de power op je fiets, net zoals geluid bij muziek hoort. Dit betekent krachtige ondersteuning en betrouwbare prestaties.

Harmonieus geheel: De onderdelen van Shimano STEPS zijn ontworpen om perfect samen te werken, waardoor je een vloeiende en efficiënte rijervaring hebt.

Walk Assist: Makkelijk manoeuvreren als je naast de fiets loopt – een druk op de knop en de fiets rijdt langzaam met je mee.

Weerbestendig: Regen en plassen deren je niet – de SHIMANO STEPS e-bike loodst je er probleemloos doorheen.

Heuvels worden plat: De krachtige SHIMANO STEPS motor maakt korte metten met de steilste heuvels. Elke klim is een peulenschil.

Fris en droog: Ga met de e-bike uit eten! Je komt fris en onbezweet aan, vol energie.

Sneller dan ooit: In het stadsverkeer haal je iedereen in. Je bent eerder op je bestemming dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Tegenwind: Laat de SHIMANO STEPS motor de extra inspanning leveren en geniet zelf van de rit.

Verder weg: Het grote vermogen en het intelligente beheer van de accu zorgen voor een zeer grote actieradius.

Dealernetwerk: Waar je ook reist in Europa, een Shimano dealer is altijd dichtbij. Altijd hulp in de buurt dus.

Kom snel langs bij Fiets & Co en ontdek de voordelen van de Alba Tirare Sport zelf! Mis deze unieke aanbieding niet en geniet van de perfecte fiets voor alledag.