Fiets & Co Fietsservice

Fiets & Co is meer dan fietsen

Wat wij kunnen doen om de levensduur van jouw fiets te verlengen

Een leenfiets tijdens de reparatie

Wacht niet te lang met repareren om de levensduur van je fiets te garanderen. Heb je geen andere fiets tot je beschikking? Dan heeft Fiets & Co een aantal leenfietsen ter beschikking wanneer je jouw fiets voor een onderhoudsbeurt of reparatie brengt.

Verzeker je nieuwe fiets

Bij de aankoop van jouw nieuwe fiets, kun je bij Fiets & Co een handige fietsverzekering afsluiten. Wij verzorgen dit direct voor je in de winkel, zodat je verzekerd de deur uit fietst.

Ruil je oude fiets in

Je oude fiets is bij Fiets & Co vaak ook nog geld waard. Bij aankoop van een nieuwe fiets kunt je jouw oude fiets inruilen tegen korting op het aankoopbedrag. Zo gaat je fiets misschien nog wel een fietsenleven mee.

Fietssleutel kwijt? Geen probleem!

Fietssleutel kwijt? Slijp je slot niet door midden! Wij bestellen snel en eenvoudig een nieuw AXA fietssleutels voor je bij, zodat dat je zo spoedig mogelijk weer de weg op kunt.

Fietsaccu testen

Zorg altijd voor een goede accu. Met onze meetapparatuur bootsen wij verschillende praktijksituaties voor het meest betrouwbare resultaat. Je ontvangt van ons altijd een rapport van de metingen.

Fietsaccu reviseren

Wanneer de originele capaciteit niet optimaal is, kunnen wij ook je fietsaccu reviseren. De capaciteit wordt dan verhoogd en dit heeft een grotere actieradius als gevolg.

Een fiets gespreid betalen met een Fietsplan

Een fiets kopen maar deze gespreid betalen? Dat kan, onze fietswinkel is namelijk dealer van FietsDirectPlan. FietsDirectPlan is marktleider in flexibele betaaloplossingen voor aankopen bij de vertrouwde fietsspecialist bij jou in de buurt.

Wil jij ook betaalbaar fietsen?

Wil jij ook betaalbaar fietsen?

Je vindt ons op Van der Kasteelestraat 20 in ‘s-Gravenzande. Loop gerust binnen om eens kennis te maken. Wij houden het graag persoonlijk en laagdrempelig.