Fiets & Co Arie de Zeeuw

Arie de Zeeuw en 12,5 jaar Fiets & Co

“Je kunt ons ondertussen alweer een tijdje vinden in onze mooie nieuwe winkel aan de van de Kasteelestraat 20 in ‘s-Gravenzande.” vertelt Arie trots.

“We kunnen hier veel meer nieuwe fietsen kwijt, we hebben een veel ruimer aanbod aan accessoires, fietstassen en fietsmanden en we zitten in een gezellige straat. Kom eens gezellig langs zou ik zeggen!”

Arie van Fiets & Co

“Het moet betaalbaar blijven om met het hele gezin prettig en veilig te kunnen fietsen.”

Fiets & Co ‘s-Gravenzande

Meer dan alleen Fietsen

Leenfietsen en Fietsverzekering

Bij Fiets & Co bieden we meer dan alleen de verkoop van fietsen. Wanneer je fiets voor onderhoud of reparatie bij ons is, zorgen wij ervoor dat je mobiel blijft met een van onze leenfietsen. Daarnaast kun je bij ons direct een fietsverzekering afsluiten bij de aankoop van een nieuwe fiets. Wij regelen alles zodat je met een gerust hart de weg op kunt, wetende dat je fiets goed verzekerd is.

Inruil van Oude Fietsen en Fietssleutel Service

Heb je een oude fiets die je niet meer gebruikt? Bij Fiets & Co kun je deze inruilen bij de aanschaf van een nieuwe fiets en ontvang je een aantrekkelijke korting. Ook bieden we een handige fietssleutel service. Ben je je fietssleutel kwijt? Wij bestellen snel en eenvoudig een nieuwe sleutel voor je, zodat je zo snel mogelijk weer op pad kunt. Onze services maken het fietsen nog gemakkelijker en zorgelozer.

Makkelijk en Betaalbaar

Onze service

Online Catalogus

Onze producten